Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Egészségfejlesztési program kaposvári munkahelyek számára

A Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház munkahelyi egészségfejlesztési programot hirdet a kaposvári munkahelyek számára.

Tisztelt Munkáltató! 

A programban lehetőséget biztosítunk a kaposvári munkahelyek számára, hogy dolgozóik – térítési díj mentes – egészségi állapotfelméréseken és szűrővizsgálatokon vehessenek részt a Polgárok Házában, az Egészséges Kaposvár 2030 program keretében nemrégiben átadott új Kaposvári Egészségközpontban.

A programban elérhető állapotfelmérések és szűrések:

-           Alapcsomag minden résztvevőnek: kérdőíves kockázatbecslés és állapotfelmérés, testösszetétel mérés Inbody 720 analizáló készülékkel, szív- és érrendszeri alapszűrés (vérnyomás, pulzus, két elektródás EKG - WIWE szívdiagnosztikai eszközzel).

-           Szűrővizsgálatok kockázat és életkor alapján: ultrahangos csontsűrűség mérés, érszűkület szűrés, légzőszervi szűrés.

-           További szűrésekre javaslat és időpont: stroke szűrés, szájüregi szűrés, prosztata szűrés, anyajegy szűrés, mentális egészségi állapot szűrése, kardiológiai szűrés. Ezek a szűrések csak meghatározott napokon és előjegyzéssel vehetőek igénybe a Kaposvári Egészségközpontban. Előjegyzést az alap szűrés során adnak a szakemberek.

-           További szűrésekre javaslat és időpont: mammográfiás emlőszűrésre, méhnyakszűrésre, melyek a Kórházban vehetőek igénybe. Előjegyzést az alap szűrés során adnak a szakemberek.

A program a munkáltatókkal történt előzetes egyeztetés és előjegyzés alapján a délelőtti órákban lesz elérhető a dolgozók számára (9:00-12:00 óra között), ezért tisztelettel felkérjük, hogy a dolgozói számára biztosítsa, hogy akár munkaidő keret terhére részt vehessenek majd a szűrővizsgálatokon.  

Kérjük, hogy egyeztetés és a szűrés megszervezése nélkül ne küldjenek senkit a szűrésekre. Minden munkáltatóval, aki jelzi az igényét, egyénileg fogunk egyeztetni.

A munkahelyek számára szervezett csoportos szűrési lehetőségről részletes információ, az igények jelzése és további egyeztetés a prefi@kmmk.hu e-mail címen kérhető a Prevenciós és Egészségfejlesztési Iroda szakembereitől.     

Üdvözlettel:

Dr. Inczeffy István Főigazgató Úr megbízásából
Szörényiné Ványi Gabriella
irodavezető
Prevenciós és Egészségfejlesztési Iroda
Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház


Vissza az előző oldalra