Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

GINOP pályázati lehetőség nyílt a munkahelyi képzések támogatására

A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint a vállalkozásoknak újabb 15 milliárd forintra lesz lehetőségük pályázni a munkahelyi képzéseik megvalósításához.

Az uniós forrásokból megvalósuló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz 3.2.1 kiemelt projektjének célja, hogy a vállalatoknak nyújtott – feltételesen visszatérítendő – támogatásokon keresztül segítse a munkavállalóik képzését. Ezzel javítanák a vállalkozások termelékenységét és a dolgozók kompetenciáinak fejlesztését.

A GINOP Plusz Program munkahelyi képzésekre fordítható 70 milliárd forintos pályázatának keretében a munkáltatók többek között szakmai ismeretekre irányuló tréningekhez, valamint IKT- és nyelvi tanfolyamokhoz kaphatnak támogatást.

A tanfolyamokat támogató program most meghirdetett, 15 milliárd forintos kerete számos könnyítést is tartalmaz a vállalkozások részére. Az energiaintenzív ágazatokban működők – amennyiben a képzési tervükben zöldátálláshoz kapcsolódó is megjelenik – 100 százalékos támogatási intenzitással igényelhetik azt.  

A pályázati felhívásról szóló Makronóm hírt ide kattintva olvashatja.

A pályázatról a részletes információk elérhetők a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaügyi portálján. 

 

Kérem szíves segítségét, hogy a lehetőség minél több érintett vállalkozáshoz eljusson.


Vissza az előző oldalra