Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Gratulálunk!

Kamaránk tagja, Béndek Tamás fafaragó eleven fajátékai elnyerték a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett Magyar Kézműves Remek címet.

Népi iparművész, saját stílusirányzattal és a nemes anyagokat kedveli. Béndek Tamás kaposvári alkotó szerint a fa érző lény, ha megmunkálásakor tudásunkat, motivációnkat hozzáadjuk, újra életre kel.

"Játékaim 75 százaléka úgynevezett marketingajándékként felnőtt emberekhez kerül, köztük vannak az egyszerű hétköznapi emberek, de a gazdasági élet legbefolyásosabbjai is. Sokaknak dolgoztam, többek között nemzetközi gépjárműipari konszernnek is. Egy vásárlóm arra panaszkodott, hogy az irodai asztalára helyezett játékomat mindig máshol találta meg. Kiderült: a takarítónő, a kollégái, de még az üzleti partnerei is játszottak vele. Nem egyedi a példa. Sokféle játékot készítek, figurális – építő – technikai - funkcionálisakat, s esetenként játszótéri eszközt is. Van lehetőség válogatni. Egyébként a játékszer akkor igazán jó, ha együtt készítjük a gyermekkel és a tudást is hozzátesszük.

A népi kismesterségek oktatójaként is sokan megkeresnek tanácsért, s azt gondolom, hogy egyre többen járnak majd ezen az úton. Népi játszóház vezetői képesítéssel is rendelkezem, ekként is igyekszem segíteni. Mint egyébként minden vállalkozást, amely kiteljesedett és sikeres, az egyéni önmegvalósítás motivál."

 

 


Vissza az előző oldalra