Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Képzési kínálat érettségizett fiatalok és felnőttek számára

Továbbtanulási, képzési lehetőségek a megye szakképzési centrumainál érettségizett fiatalok és felnőttek számára

Somogy megye szakképző intézményei széles képzési palettával várják az érettségizett fiatalokat és felnőtteket a következő tanévben is. Aki érettségi után egy piacképes szakmát tanulna, vagy felnőttként új ismeretekre van szüksége, keresse a Kaposvári és a Siófoki Szakképzési Centrum képzéseit!
A  Szakképzési Centrumok  szakképző iskolái, illetve technikumai 2022. szeptemberétől széles képzési kínálattal várják  a tanulni vágyó érettségizett fiatalokat és a felnőtteket egyaránt.

Kaposvári Szakképzési Centrum

Az Érettségi utáni képzéskínálatot bemutató tájékoztató azokat az  elsősorban idén érettségiző diákokat és 25 év alatti érdeklődőket szólítja meg, akik felsőoktatásban nem tanulnak tovább és szeretnének piacképes szakmát tanulni nappali munkarendben.  Az érettségi utáni képzések tájékoztatói és szakma leírásai a https://kszc.hu/erettsegizettek-szamara oldalon érhetők el.

A Felnőttképzéseket tartalmazó füzet azokat a szakmával vagy érettségivel rendelkező felnőtteket célozza, akiknek munkavállaláshoz, meglévő munkakörhöz vagy vállalkozás indításhoz szükségük van a szakmai tudásra és végzettségre. A felnőttképzési kínálat elérhető a https://kszc.hu/hir?id=849-nem-lehetetlen-a-szakmavaltas-40-felett oldalon.

A tájékoztató füzetek a KSZC főoldalán, a www.kszc.hu oldalon is megtalálhatók, a Képzéseink menüpont alatt valamennyi képzés leírása megtalálható, egyes szakmáknál online jelentkezési lehetőséggel.

Siófoki Szakképzési Centrum

Az érettségi utáni képzések, valamint a felnőtteknek szóló képzési kínálat a Siófoki Szakképzési centrum honlapján az alábbi linken érhető el:

http://siofokiszc.hu/hirek/siofoki-szakkepzesi-centrum/szeptemberben-indulo-ingyenes-erettsegire-felkeszito-es-szakmai-kepzeseink/

Online jelentkezés a Siófoki Szakképzési Centrum képzéseire:

https://forms.office.com/r/zzFT8GnUea


Vissza az előző oldalra