Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Szakképzési Díj 2023

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén jubileumi, tizedik alkalommal hirdeti meg a „Szakképzési Díj” pályázatot. A Díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés színvonalát és társadalmi megbecsülését Magyarországon.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idén 10. alkalommal hirdeti meg a Szakképzési Díjat, mely a magyarországi szakképzés megerősítésére irányuló kiemelkedő kezdeményezések legrangosabb elismerésének számít. Pályázhatnak magyarországi székhelyû vállalatok, iskolák, kamarai szervezetek, közintézmények, társadalmi szervezetek és magánszemélyek. A részvételnek a DUIHK-tagság nem feltétele.

Pályázni olyan projektekkel lehet, amelyek a magyarországi szakképzés tekintélyét, minőségét és eredményességét növelő gyakorlati megoldásokat, eszközöket és kezdeményezéseket tartalmaznak. Tiszta tudományos vagy kutatási jellegű munkákkal nem lehet pályázni. Amennyiben egy projekt több szervezet közreműködésével valósul(t) meg, úgy közülük egy közösen megnevezett képviselő nyújthatja be a pályázatot a többi közreműködő nevében.

Pályázni a jelentkezési határidőt megelőző 24 hónapban indított projektekkel lehet. A pályázaton még folyamatban lévő projekt is indulhat. Olyan projekteket is be lehet nyújtani, amelyek már részt vettek más versenyeken is.
Minden pályázó kategóriánként csak egy, összesen legfeljebb kettő projektet nyújthat be.

Pályázatok benyújtása:
• 2022. november 10. – 2023. január 20.

Pályázatok elbírálása:
• 2023. január 21. – 2023. február 17.

A díjazottak kihirdetése, átadó ünnepség:
• 2023. március

A pályázati adatlap ide kattintva elérhető.

A díjazással és a  jelentkezéssel kapcsolatos további információk:

Borsos Bálint 
Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara
telefon: 06 1 345 7630, e-mail: borsos@ahkungarn.hu


Vissza az előző oldalra