Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

„Szakmát tanulni menő” pályaválasztási játék

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara által 2022. február 18-án meghirdetett három fordulós „Szakmát tanulni menő” pályaválasztási játékára 16 osztályközösség nevezett a megyei általános iskoláiból.

A játék első fordulójában egy a szakmaválasztással kapcsolatos keresztrejtvényt kellett a nevező osztályoknak megfejteni és a kamara részére a helyes megfejtést elküldeni. A második fordulóban egy kreatív tárgy (plakát, dioráma) vagy egy rövid videó elkészítésével folytatódott a játék. A játék döntőjére 2022. május 3-án került sor a kamara épületében, ahol a döntőbe került öt iskola csapata egy játékos vetélkedőn vehetett részt.

 A játék végeredménye az alábbi lett:

 1.       Balatonlelle-Karádi Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskola 7. osztálya. Nyereményük egy egynapos üzemlátogatással egybekötött osztálykirándulás a patcai Katica Tanyára.

2.       Drávamenti Körzeti Általános Iskola 7. osztálya. Nyereményük egy egynapos üzemlátogatással egybekötött osztálykirándulás, amelynek keretében egy balatoni hajókiránduláson vehetnek részt. 

3.       Taszári Fésűs Éva Általános Iskola 7. osztálya. Nyereményük egy egynapos üzemlátogatással egybekötött osztálykirándulás a Zselici Csillagparkba.

 A játékban összesen 254 tanuló vett részt. Valamennyi a játékban résztvevő tanuló ajándék csomagot kapott.

 


Vissza az előző oldalra