Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elindult a 2024. áprilisi konjunktúrafelmérés

  • Forrás: GVI
  • Szerző: Kovács Andrea

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait. Kérjük, szakítson időt a kérdőív kitöltésére, néhány percet vesz igénybe.

Ismét elérkezett az országos szintű kamarai konjunktúra felmérés ideje. Kérjük, töltse ki kérdőívünket!

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara 1997 októberétől félévente konjunktúra felmérést végez a Somogy vármegyei cégek körében. A megyei adatgyűjtés és értékelés az országos szintű elemzés része, amely azért fontos, hogy a magyar gazdaság helyzetéről, tendenciájáról megbízható információval rendelkezzünk.

Az országos vizsgálatban alkalmanként kb. 2-3000 vállalkozás vesz részt. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság és Vállalkozáskutató Intézete (MKIK GVI) a területi kamarákkal együttműködve végzi el a felmérést, és az  MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot azon a kutatáson, amely az EU országaira ad előrejelzést a gazdasági konjunktúra helyzetéről. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei megbízhatóan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását.

Az MKIK GVI a helyi kamarákkal együttműködve 2024. első félévében is elkészíti a felmérést, amelyhez tisztelettel kérjük az Ön segítségét is.

Örömmel vennénk, ha a konjunktúra felmérő adatlap kitöltésével segítené munkánkat és ezzel hozzájárulna ahhoz, hogy pontosabb képet kapjunk a Somogy vármegyei vállalkozásainak gazdasági helyzetéről.

Az adatlap online formában tölthető ki:    KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

 Az adatlap kitöltésének határideje: 2024. április 25.

Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatokat csak összesítve, statisztikai módszerekkel dolgozzuk fel.

A legutóbbi GVI konjunktúra felmérésre vonatkozó eredmények megtekinthetők a következő linken: 2023. októberi GVI felmérés eredménye


Vissza az előző oldalra