Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Enterprise Europe Network legfrissebb üzleti ajánlatai

  • Forrás: PBKIK-EEN
  • Szerző: Lucz Bianka
  • Üzleti ajánlatok

Az Enterprise Europe Network (EEN) az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata, régiónkban a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamaránál működik irodája. A cikkben a legfrisseb üzleti ajánlatok találhatók.

Ebben a rovatban a több mint 60 országban jelenlévő Enterprise Europe Network üzleti, technológiai és kutatás-fejlesztési és innovációs partnerkereső profiljaiból és üzletember találkozóiból válogatunk az egyes ágazatok szereplői számára.

COVID-19: Spanyol (baszk) KKV a COVID-19 teszteredmények mobiltelefonon történő tárolására szolgáló egészségügyi szoftveralkalmazás validálóit keresi.

https://bit.ly/3tMk3qN

Lengyel élelmiszer-forgalmazó forgalmazási szolgáltatásokat kínál.

https://bit.ly/3JRxLhD

Gyújtótekercsek, szelepek és érzékelők lengyel gyártója precíziós esztergált, mélyhúzott és fröccsöntött alkatrészek európai beszállítóit keresi kis tételek gyártásához.

https://bit.ly/3JVRRaO

Az olasz ipari csoport a csomagolási ágazatban innovatív, zöld anyagokat keres termékei fenntarthatóságának növelése érdekében.

https://bit.ly/36CO4Rb

Egy brit (skót) biotechnológiai kkv olyan vállalatokat keres, amelyek bizonyított technológiával és képességgel rendelkeznek az oldható fehérjék, oldható és oldhatatlan ásványi anyagok és sók hatékony visszanyerésére, illetve a melléktermék-áramokból keletkező szén-dioxid hatékony visszanyerésére.

https://bit.ly/3rV2v9V

Több vállalatot érintő, kísérleti jellegű gyorsító program nemzetközi start-up és scale-up vállalkozások számára az egészségügyi és biotechnológiai területen.

https://bit.ly/3rrhYOw

Koreai biotechnológiai vállalat korai kutatási szakaszban lévő innovatív biológiai technológiákat keres hatásmechanizmus (MOA) és hatékonysági vizsgálati eredményekkel a nem-klinikai vizsgálatok és klinikai vizsgálatok további fejlesztéséhez a forgalmazás érdekében.

https://bit.ly/3IH0rJJ

Szlovén nagykereskedő friss gyümölcsök és zöldségek, aszalt gyümölcsök, diófélék és gyümölcskonzervek beszállítóit keresi.

https://bit.ly/3hz7nws

Francia vállalkozás forgalmazási vagy kereskedelmi képviseleti megállapodást kínál a francia piacra belépni kívánó innovatív termékek gyártóinak.

https://bit.ly/3toYVWk

Szlovén vállalat hidraulikus hengerek és fogaskerekek beszállítóit keresi sebességváltókhoz.

https://bit.ly/3tkA5XG

Többfunkciós vízmérő elektronikai és szoftverfejlesztéssel foglalkozó német start up elektronikai ipari partnert keres.

https://bit.ly/3sC3Eow

Spanyol technológiai központ partnert keres gyorsított eső eróziós teszt kifejlesztéséhez repüléstechnikai anyagok validálásához.

https://bit.ly/3HAdo6I

Osztrák vállalkozás lakókocsikhoz való matracokhoz gyártót keres.

https://bit.ly/3tn0Pqv

Spanyol építészeti, belsőépítészeti és bútortervezéssel foglalkozó cég fenntartható, technológiai és egyedi termékek/szolgáltatások gyártóit és beszállítóit keresi.

https://bit.ly/3ybvOHf

Egy koreai kkv olyan partnervállalatokat keres, amelyek szakértelemmel rendelkeznek a vertikális mezőgazdasági rendszerek és mesterséges intelligencia technológiák terén, műszaki együttműködési, licenc- és vegyesvállalati megállapodások keretében.

https://bit.ly/3KuaPFV

 

EEN rendezvény

DIGITbrain – pályázati tájékoztató webinárium

https://bit.ly/3NFuqoq

április 11. 11:00 - 12:00

online, díjmentes

A DIGITbrain egy uniós innovációs program, amelynek célja, hogy a kkv-k könnyen hozzáférjenek a digitális ikrekhez. A digitális iker segítségével a vállalatok racionalizálhatják a gyártási folyamatot, előrejelzéseket készíthetnek a várható géphibákra vonatkozóan, és előre jelezhetik a karbantartási igényeket. A pályázati feltételek bemutatása után az Innomine NKft. munkatársai válaszolnak a kérdésekre.


Vissza az előző oldalra