Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Enterprise Europe Network legfrissebb üzleti ajánlatai

  • Forrás: PBKIK-EEN
  • Szerző: Puha Anikó
  • Üzleti ajánlatok

Az Enterprise Europe Network (EEN) az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata, régiónkban a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamaránál működik irodája. A cikkben a legfrisseb üzleti ajánlatok találhatók.

Ebben a rovatban a több mint 60 országban jelenlévő Enterprise Europe Network üzleti, technológiai és kutatás-fejlesztési és innovációs partnerkereső profiljaiból és üzletember találkozóiból válogatunk az egyes ágazatok szereplői számára.

Több vállalatot érintő, kísérleti jellegű gyorsító program nemzetközi start-up és scale-up vállalkozások számára az egészségügyi és biotechnológiai területen.

https://bit.ly/3rrhYOw

Spanyol építészeti, belsőépítészeti és bútortervezéssel foglalkozó cég fenntartható, technológiai és egyedi termékek/szolgáltatások gyártóit és beszállítóit keresi.

https://bit.ly/3ybvOHf

Egy koreai kkv olyan partnervállalatokat keres, amelyek szakértelemmel rendelkeznek a vertikális mezőgazdasági rendszerek és mesterséges intelligencia technológiák terén, műszaki együttműködési, licenc- és vegyesvállalati megállapodások keretében.

https://bit.ly/3KuaPFV

EEN rendezvény

SIRHA Budapest 2022 – szakkiállítás és üzletember találkozó

március 22. @ 10:00 - március 24. @ 18:00     

https://bit.ly/3qfCoux

A Sirha Budapest – Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása – 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várja a szakembereket a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.


Vissza az előző oldalra