Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

GVI konjunktúra felmérés - 2022. október

  • Forrás: GVI
  • Szerző: Kovács Andrea
  • elemzés

Ismét elérkezett az országos szintű, félévente ismétlődő konjunktúra felmérés ideje, amelyet az MKIK GVI a helyi kamarákkal együttműködve végez. Kérjük, töltse ki kérdőívünket!

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara 1997 októberétől félévente konjunktúra felmérést végez a Somogy megyei cégek körében. A megyei adatgyűjtés és értékelés az országos szintű elemzés része, amely azért fontos, hogy a magyar gazdaság helyzetéről, tendenciájáról megbízható információval rendelkezzünk.

Az országos vizsgálatban alkalmanként kb. 2-3000 vállalkozás vesz részt. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság és Vállalkozáskutató Intézete (MKIK GVI) a területi kamarákkal együttműködve végzi el a felmérést, és az  MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot azon a kutatáson, amely az EU országaira ad előrejelzést a gazdasági konjunktúra helyzetéről. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei megbízhatóan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. 

Az MKIK GVI a helyi kamarákkal együttműködve 2022. második félévében is elkészíti a felmérést, amelyhez tisztelettel kérjük az Ön segítségét is. 

Örömmel vennénk, ha a konjunktúra felmérő adatlap kitöltésével segítené munkánkat és ezzel hozzájárulna ahhoz, hogy pontosabb képet kapjunk a Somogy megyei vállalkozások gazdasági helyzetéről. 

Az adatlap online formában tölthető ki:

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

 Az adatlap kitöltésének határideje: 2022. október 25.


Vissza az előző oldalra