Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kínai beszállítói kiállítás és üzletember találkozó

  • Szerző: Kovács Andrea
  • Üzleti ajánlatok

2023-ban június 8-10. között ismét megrendezésre kerül a ,,China Brand Fair’’ című kiállítás, melynek keretében kínai cégek mutatják be termékeiket magyar érdeklődők számára. A rendezvényen több mint 350 megbízható kínai cég vesz részt.

CHINA BRAND FAIR 2023. 
Kína – Közép-Kelet-Európa üzleti partnerkereső vásár

HUNGEXPO

A nagy érdeklődésre és a kínai kiállítók számára való tekintettel idén először a HUNGEXPO területén kerül megrendezésre június 8-9-10-én. A látogatók több mint 350 megbízható kínai vállalat termékeit tekinthetik meg és a gyártó cégek képviselőivel személyesen, tolmácsok segítségével tárgyalhatnak.

Az eseményen részvételi díj nincs, de a részvétel regisztrációhoz kötött. 

A kiállításon az alábbi termékkategóriák és szolgáltatások kapnak hangsúlyt: 
elektromechanika, könnyűipar, textilipar, élelmiszeripar, mezőgazdaság, vegyipar, autó- és motorkerékpár-alkatrészek, mechanikus berendezések, kerámia, fürdőszoba, konyhai berendezések,  építőanyagok, otthoni dekorációs cikkek, kommunikáció, hardvereszközök, elektromos berendezések, elektronikus alkatrészek, napelemes termékek, világítástechnika, sport- és fitneszeszközök , otthoni textiltermékek, vegyi termékek  stb., valamint olyan szolgáltatások, mint például a kulturális turizmus, az oktatás és a kiadói tevékenység.

A kínai kiállítók listája megtekinthető a ITT 

Jelentkezési lap a tárgyalásokhoz

 Regisztráció a rendezvényre: www.chinabrandfair.hu/huk


Vissza az előző oldalra