Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Már lehet jelentkezni az új, fenntarthatósági mentorprogramra!

Csatlakozzon Ön is a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Országos Vállalkozói Mentorprogramjának térítésmentes részvételt biztosító Vállalkozz Fenntarthatóan! alprogramjához. A közös munka során megtapasztalja: a gazdasági fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egymást kiegészítve és erősítve mutat a jövő irányába!

A térítésmentesen elvégezhető vállalkozásfejlesztési program egy regisztrációs folyamat után, minőségi szolgáltatásokkal kínál rugalmas lehetőséget ahhoz, hogy a hazai mikro-, kis-, és közepes vállalkozások felzárkózzanak a trendekhez és bővítsék ismereteiket a környezettudatos vállalati működés előnyeivel és a fenntartható szemléletformálás módszereivel kapcsolatban.

A program során a fenntarthatóság témájában már rutinos mentorok feladata lesz, hogy a megvalósítási időszak alatt elérhető rendezvényeken példáikkal ösztönözzék, szakmai tanácsokkal és iránymutatással, valamint jó gyakorlataik megismertetésével támogassák a mentorált kkv-k fenntarthatósági szempontú fejlődését.

Milyen előnyökkel jár a részvétel?

A környezettudatos szemléletmód napi gyakorlatba építésével növelhető a vállalkozás versenyképessége;
a program során a vállalkozások megismerhetik, milyen konkrét gazdasági előnyökkel járhat a fenntartható szemléletmód szerinti működés;
a vállalkozás tagja lehet a valóban felelősségteljesen működő vállalatok közösségének, ahol lehetősége nyílik üzleti kapcsolatépítésre;
továbbá a résztvevők a projekt sikeres elvégzésével plusz pontokat szerezhetnek a GINOP-1.2.8., a VEKOP-1.2.6. és több GINOP Plusz pályázaton. 
 
A jelentkezés módja:
A jelentkezéseket a projekt honlapján  kialakított online jelentkezési felületen keresztül, elektronikus formában lehet benyújtani.


 


Vissza az előző oldalra