Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Eredmények 2021

2021. március 1-től kezdődött meg ebben az évben a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny területi előválogatóinak lebonyolítása, azonban a pandémia miatti korlátozások következtében március 8-tól már nem kerülhetett sor a versenyre.

Így március 1-5. között Somogy megyében 11 szakmában, összesen 76 végzős tanuló vett részt a területi előválogatókon.

 A Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny lezajlott írásbeli eredményeiről  ide kattintva tájékozódhatnak az érintettek, a versenyen kapott KÓD- számaik alapján.

A versenyfelhívásnak megfelelően azon tanuló aki valamely versenytevékenység, vagy annak önálló feladatrésze esetén eléri a megszerezhető pontok legalább 60%-át, akkor a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II.7.) Korm. rendelet 264. § (2) bekezdése alapján mentesül az adott versenytevékenységnek vagy feladatrésznek megfelelő írásbeli, interaktív, gyakorlati, központi gyakorlati vagy szóbeli vizsgatevékenység letétele alól, aszakképesítésenkénti versenyszabályzatokat figyelembe véve. 

A dolgozatok megtekintésére 2021. április 12 - 15. között 8.00-15.00 óráig nyílik lehetőség a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara székházában (Kaposvár, Anna u. 6.) a járványügyi előírások szigorú betartása mellett, előzetes időpont egyeztetést követően.

Időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Surányi Edina
esuranyi@skik.hu
30/691-7792