Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Ismerje meg Dánia és Finnország gazdaságát, üzleti lehetőségeit

 • online
 • külpiac

Az északi országokkal folytatott kereskedelmi kapcsolatok igen változatos képet mutatnak, abban viszont megegyeznek, hogy mindegyik piac rendelkezik még magyar szempontból kiaknázatlan lehetőségekkel. Miközben a régió üzleti kultúrája sok hasonlóságot mutat, mindegyik országban vannak egyedi kihívások, amelyekkel az exportáló cégek szembesülnek. Az északi országokat bemutató sorozat első részében, a 2021. március 3-i webinárium résztvevői megismerkedhetnek a dán és finn piac sajátosságaival. A koppenhágai és helsinki külgazdasági attasé beszél majd a két ország gazdasági helyzetéről és az üzleti lehetőségekről, és arról, mi szükséges a sikeres üzlethez.

Tisztelt Vállalkozásvezető! 

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Minden héten üzlet” exportfejlesztési programsorozatának következő online programját ajánljuk szíves figyelmébe. 

Ismerje meg Dánia és Finnország gazdaságát,
üzleti lehetőségeit

Időpont: 2021. március 3. szerda 10.00 óra

A programon a külpiacra lépéshez és a külpiaci tevékenységhez nélkülözhetetlen információkról, praktikákról, üzleti lehetőségekről hallhatnak.

Fő témakörök:

 • az adott országok gazdaságának aktuális helyzete, annak jövőbeli kilátásai,
 • a koronavírus által gyakorolt hatások,
 • az üzleti lehetőségek magyar vállalatok számára Dániában és Finnországban.

  Előadók: 

  Szabó Olivér Magyarország külgazdasági attaséja – Koppenhága
  Kovács Róbert Magyarország külgazdasági attaséja - Helsinki

 Az előadások után lehetőség nyílik a konzultációra.

 A webináriumra várjuk mindazon vállalkozások jelentkezését, akik érdeklődnek a fenti országok piaci és piacra jutási lehetőségei iránt.

 Lebonyolítás: Microsoft Teams rendszerrel (A kamara rendelkezik a szoftverrel, a meghívót kiküldi). A programot 1-1,5 órás időtartamra tervezzük.

 Részvételi feltétel: A programon a részvétel térítésmentes, de feltétel a kamarai hozzájárulás rendezettsége, valamint az előzetes online regisztráció ezen a linken.

 


Vissza az előző oldalra