Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kétnapos Egyiptom, illetve Egyesült Arab Emírségek fókuszú célpiaci tréning

Kétnapos Egyiptom, illetve Egyesült Arab Emírségek fókuszú célpiaci tréning a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Exportakadémia Képzési Központjának szervezésében

A képzés célja, hogy felkészítse a hazai kis- és középvállalkozásokat a térség interkulturális, kommunikációs és tárgyalástechnikai, valamint gazdasági, geopolitikai sajátosságaira, amelyek ismeretében piacra lépésük esetén mérsékelhetik a régió adta kihívásokat.

Egyiptom változatos gazdasággal és gazdag történelmi örökséggel rendelkezik. A 100 millió főt meghaladó lakosságú ország jelentős fogyasztói piacot és munkaerőt kínál. Az olyan kulcsfontosságú ágazatok, mint a turizmus, a feldolgozóipar, a mezőgazdaság és a szolgáltatások hozzájárulnak a GDP növekedéséhez és a munkahelyteremtéshez. Ezenkívül stratégiai elhelyezkedése Egyiptomot a globális kereskedelem létfontosságú szereplőjévé teszi. A Szuezi-csatorna gazdasági övezete nyújtotta lehetőségek rendkívüli előnyökkel járhatnak a magyar beruházók számára.

Magyarország Egyiptom egyik rendkívül fontos kereskedelmi partnere, mivel a mezőgazdasági, vízgazdálkodási és öntözési szakismeretek, valamint az élelmezésbiztonság területén létrejövő tudáscsere elengedhetetlen az ország fenntartható fejlődése szempontjából.

Az Egyesült Arab Emírségek befektetési környezete szintén nagyon vonzó a magyar vállalatok számára. Különösen, ha tevékenységüket regionális szinten kívánják kiterjeszteni. Az emírségekbeli lehetőségek új perspektívákat nyitnak meg a cégek számára. Itt a turizmust érdemes első helyen hangsúlyozni, amelyhez sok egyéb szektor kapcsolódik: közlekedés, élelmiszeripar ingatlanfejlesztés, stb.  Nemcsak stabil közeget találnak itt a vállalkozások, de a támogatásoknak számtalan formáját is igénybe tudják venni. 

Időpont / Helyszín:

·         2023. szeptember 19. (kedd) - HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – földszinti rendezvényterem, 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

·         2023. szeptember 26. (kedd) - HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – földszinti rendezvényterem, 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

Programterv

Regisztráció

További információkért keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Fülöp Krisztián
képzésszervező

Exportakadémia Képzési és Fejlesztési Igazgatóság

e-mail: fulop.krisztian@hepa.hu
mobil: +36 30 270 0404

 


Vissza az előző oldalra