Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

MICE Business Day - üzleti turisztikai fórum

Magyarország legnagyobb üzleti turisztikai fóruma idén is számos izgalmas programot tartogat a résztvevők számára: A turisztikai nagyágyúk prezentációit bemutató ütős szakmai konferencia és a B2B tárgyalások mellett, az idei MICE Business Day vendégei bepillantást nyerhetnek gasztronómiai művészet műhelytitkaiba a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse D'Or hazai döntőjén.

Szakmai vásárlóként a szervezők várják a szervezői oldal képviselőit, akik a szolgáltató partnerekkel szeretnének direct B2B tárgyalásokat lebonyolítani. Számukra a részvétel ingyenes amennyiben előzetesen minimum 5 tárgyalási időpontot lefoglalnak a kiállítók online diary-ében. Szakmai vásárlóként ide kattintva regisztrálhatnak.

Azok a szakmai látogatók, akik, pedig csak a szakmai konferenciára kíváncsiak, illetve szeretnének eltölteni egy napot a MICE-terület szakértőivel, szakmai jegy megváltásával tudnak részt venni a kötetlen networkingre is lehetőséget kínáló MICE Business Day-en. Szakmai látogató jegy ára 19.990 Ft + Áfa (Bruttó: 25.387 Ft).

A részvételi lehetőségekről szóló információk, a rendezvény hivatalos honlapján érhetőek el.

Kérdés esetén a mice@turizmus.com címen a szervezők állnak rendelkezésre.


Vissza az előző oldalra