Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Vállalkozz digitálisan - Jövőálló vendéglátó

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat
Jövőálló vendéglátó című rendezvényére, mely többek között igyekszik feltárni, hogy a hazai turizmus és vendéglátás valamit a digitalizáció összefüggésében melyek a legfontosabb problémák és milyen lehetőségek vannak a megoldásukra.
Ezen felül a résztvevők számtalan jól működő digitális megoldásról is hallhatnak, valamint szó lesz a vendéglátás adózási szabályairól is.

Időpont: 2022. május 26. 13.00-15.00
Helyszín: online

Miről lesz szó? 

Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy egy szálláshely, étterem, cukrászda vagy kávézó ne legyen jelen az online térben, vagy legalább a Google térképen. 
Ez persze sokaknak nagy lépést jelent és kezdetben valószínűleg a digitális világ idegen is lehet számukra, de a szakemberek azt mondják, aki időben hoz jó döntéseket, hatalmas előnyre tehet szert versenytársaival szemben. 
Az elmúlt két év jelentősen felgyorsította ezeket a folyamatokat. A vendéglátással foglalkozó vállalkozások sok részterületre találhatnak már jól működő szoftvert, legyen az raktárkészlet-kezelés, pénzügyi nyilvántartás és az ezekhez kapcsolható modulok: kézi pincér terminál, digitális stand, számlázórendszer, előrendelő modul, webshop, és akár futárkezelés is.

Program: 
13:00 Köszöntő és nyitóelőadás 
Modern Vállalkozások Programja – üzlet és digitalizáció - Czimbalmos Levente projekt szakmai vezető - Modern Vállalkozások Programja

13:10 Kormányzati támogatás az ágazat KKV-inak digitalizálásához  Dr. Kelemen Csaba főosztályvezető - Innovációs és Technológiai Minisztérium

13:25 Digitalizáció – Veszélyek, kihívások és lehetőségek a turisztikai – vendéglátó szektor számára
Dr. Böröcz Lajos főtitkár - Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége

13:40 Modern Vállalkozások Programja – kkv digitalizációs körkép  Koleszár Péter vezető IKT tanácsadó - Modern Vállalkozások Programja

13:55 A digitalizáció forradalma a vendéglátásban
Zsidai Roy ügyvezető - Zsidai Gasztronómiai Csoport

14:10 Digitalizált megoldások a kiemelkedő vendégélményért  Zelenka Andrea regionális értékesítési vezető - SabeeApp

14:25 Esettanulmány - Bakos Tamás
ügyvezető - Finomeat’s

14:40 A vendéglátás digitalizációja és az adózási kockázatok kiküszübölése
Zádori Jácint elnökségi tag - Magyar Könyvelők Országos Egyesülete

14:55 Panelbeszélgetés
Beszélgető partnerek: Bakos Tamás, Böröcz Lajos, Zsidai Roy, Kelemen Csaba, Koleszár Péter, Zelenka Andrea

Moderátor: Kiss Boglárka

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja / Magyar Könyvelők Országos Egyesülete 

 Az esemény online kerül lebonyolításra. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az online platformhoz való csatlakozás folyamatát a rendezvényt megelőző napon e-mailben küldjük meg az előzetesen regisztrált érdeklődőknek. 

Regisztráció: Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

A regisztráció sikerességéről minden esetben automatikus üzenetet küldünk. Amennyiben ezt az üzenetet nem kapta meg, vagy egyéb felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.

REGISZTRÁCIÓ

 
 


Vissza az előző oldalra