Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

XIII. Országos Kéménykonferencia

A konferencia döntő célja az aktuális problémák, eredmények, újdonságok MŰSZAKI tárgyalása.

Időpont: 2024. február 28-29.
Helyszín: Hotel Dorottya (Kaposvár, Széchenyi tér 8.)

Tisztelt Konferencia-látogató!

Reményeink szerint idén egy országosan követhető, jelentős látogatói szakmai közönség mellett zajló, XIII. Országos Kéménykonferenciát tudunk közösen létrehozni, amelynek Ön is aktív résztvevőjévé válhat.

Kérjük, hogy jelentkezését a https://www.kemenyjobbitok.hu/jelentkezesi-lap kitöltésével adja le.

A konferencia döntő célja az aktuális problémák, eredmények, újdonságok MŰSZAKI tárgyalása.

Ugyanakkor az alkotáshoz megfelelő eljárások is kellenek. Hisszük, hogy a szakmák közötti vitás kérdések csak akkor tisztázhatók, és csak úgy alakítható ki jó együttműködés a laikus használók biztonsága és méltósága érdekében, ha egy ilyen rendezvényen adunk lehetőséget a szempontok kölcsönös kifejtésére is.

A mértékadó javaslatokat kérjük a konferencia során ajánlásként megfogalmazni, és a szervező bizottsághoz eljuttatni, amely szerkesztés és szavazás után közreadja az ajánlásokat.

A program így nagyon feszes, amelyben csak jó csapatként működve lehetünk sikeresek.

A Látogatók részéről ehhez az idők pontos betartását (terembe-, programra érkezés), és az esetlegesen felmerülő problémák rugalmas kezelését, megoldásának segítését kérjük.

A személyesen résztvevők közül azok, akik kamarai továbbképzésként is el kívánják ismertetni a szerda (február 28.) délutáni részvételt, duplán kell regisztráljanak. A rendezvényre a KÉOSZ regisztrációnál és a továbbképzés igazolásához a Mérnöki Kamarai pultnál. Ez utóbbinál a képzés kezdete előtt, és vége után is szükséges a jelentéti ív aláírása. Ehhez kérjük a továbbképzésen való részvétel jelzését, és a Kamarai azonosító előzetes megadását jelentkezéskor a megfelelő rovatban.

Idén újdonságként bevezetjük az online részvételi lehetőséget is.

Az Online résztvevők a rendezvény előtti héten kapják meg a közvetítés linkjét. A bejelentkezésnél meg kell adniuk pár adatot. Aki kamarai továbbképzésként is el kívánja ismertetni a szerda (február 28.) délutáni Online részvételt, ott kérjük a kamarai azonosító megadását is, hogy az adminisztráció hibamentes legyen.

A közvetítő szoftver méri az online résztvevők aktivitását, amihez a szünetek határain igyekszünk játékos, hasznos impulzusokkal hozzájárulni, hogy minél élőbbé tegyük az online teret is.

A továbbképzés elismeréséhez szükséges online is a teljes szerdai program követése.

A konferencián egyúttal adózunk a 120 éve született Macskásy Árpád professzor emlékének. A személyes résztvevők egy emlékszalag helyszíni aláírásával is „részt vehetnek” a konferenciát követő csurgói emléktábla koszorúzáson, míg az online térben egy virtuális emlékszalagot készítünk elő ehhez az eseményhez, hogy minden résztvevő kapcsolódhasson szándéka szerint az épületgépészeti tudományok megalapítása feletti örömhöz, a megalapító emlékéhez.

Felhívjuk a figyelmet a konferenciához kapcsolódó szakmai kiállításra is. Az előadótermet szakkiállítók foglalják keretbe, és a szünetekben az online résztvevőknek is lesz lehetőségük betekintést kapni az újdonságokba, fejlesztésekbe, technikai részletekbe.

Aki azt hinné, hogy a kémények, vagy a gázipar Napja leáldozóban van, meg fog lepődni.

Vegyen részt e meglepetésen, töltse Ön is hasznosan 
a hónap utolsó napjait konferenciánkon!

A Konferencia Szervező Bizottsága

Részletes program és jelentkezés itt


Vissza az előző oldalra