Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Rajzpályázat tartalma

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara a KEHOP-5.4.1-16-2016-00125 számú, Tudatosság a jövő energiája című energetikai szemléletformáló projekt keretében plakáttervező versenyt hirdet általános iskolai felső tagozatos, valamint középiskolás tanulók számára.

Tervezz plakátot!

 A JÖVŐ ENERGIÁJA

Megújuló energiaforrások a hétköznapokban
címmel

Ötletelj, rajzolj, és NYERJ!

 

A Pályázat leírása
A SKIK a KEHOP-5.4.1-16-2016-00125 számú Tudatosság a jövő energiája! című energetikai szemléletformáló projekt keretében plakáttervező versenyt hirdetett meg általános iskola felső tagozatos valamint középiskolás tanulók számára.

 A plakát címe: A JÖVŐ ENERGIÁJA- Zöld energiaforrások a hétköznapokban

 A felhívásra olyan plakátokat várunk, amelyekkel a plakát készítője felhívja a figyelmet az energiatakarékos energiafelhasználás fontosságára és az alternatív energiaforrások felhasználásának lehetőségeire.

A plakát bármilyen technikával készülhet: ceruza, filctoll, festék, zsírkréta, toll használatával vagy akár digitális módon.

A plakát mérete: szabadon választható.

A beküldött pályázatokat a SKIK által delegált zsűri elbírálja, és az általuk kiválasztott pályamunka, I., II. és III. helyezett, valamint legtöbb pályamunkát beküldő osztály kerül díjazásra. A nyertes munkák bemutatásra kerülnek a SKIK által üzemeltett honlapon illetve közösségi oldalakon

A plakáttervek benyújtásának határideje: 2020. október 15.

Jelentkezés a pályázatra, részvételi feltételek

A pályaművek beküldése

a)      A Pályázó a plakáttervet a törvényes képviselő nyilatkozatával együtt a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarához juttatja el. Cím 7400 Kaposvár, Anna u. 6.

b)      A digitálisan készült terveket a következő e-mail címre kérjük eljuttatni:  akovacs@skik.hu. A törvényes képviselő nyilatkozatát is csatolni kell.

A részvétel feltétele

a)       a pályázat feltételeinek mindenben megfelelő pályázati anyag beküldése,

b)       a Pályázó törvényes képviselőjének hozzájárulása

a 18. évet be nem töltött gyermek személyes adatainak kezeléséhez
a pályázati anyag közzétételéhez a SKIK által kezelt honlapon illetve közösségi oldalakon

A rajzzal kapcsolatos előírások

a)      A rajznak a pályázat tematikájához kell kapcsolódnia, a pályázati feltételeknek mindenben meg kell felelnie. A Szervező nem fogad el olyan pályázatot, amely a szabályzatban leírt alaki és/vagy tartalmi előírásoknak nem felelnek meg.

b)      A Pályázó a pályázati anyag tartalmára vonatkozóan a skik.hu weboldalon és a SKIK közösségi oldalain történő megjelenítéshez szükséges mértékű, időben a pályázat lebonyolításához igazodó, nem kizárólagos, ingyenes felhasználási jogot enged a SKIK-nek.

Nyeremény

I.            A zsűri döntése alapján a három legjobbnak ítélt pályamunkát a Szervező a következő nyereményekkel jutalmazza:

1 db városi roller és  belépő 2 fő részére a Katica Tanyán található napelemes gokart pályára           
1 db USB töltővel ellátott hátizsák és belépő 2 fő részére a Katica Tanyán található napelemes gokart pályára
Belépő 2 fő részére a Katica Tanyán található elektromos gokart pályára

 II. Az az osztály, ahonnan a legtöbb plakát érkezik, hajókirándulást nyerhet a Kaposvár melletti Deseda tavon.

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

A SKIK nem vállalja a nyeremény felhasználásával vagy egyébként, a nyereménnyel kapcsolatosan felmerülő egyéb költségek megfizetését.

Nyertesek értesítése

A nyerteseket a pályázatra történő jelentkezéskor megadott e-mail címen vagy telefonszámon a döntést követő három munkanapon belül értesítjük. Amennyiben a Pályázó az értesítés kiküldését követő 15 naptári napon belül nem veszi fel a kapcsolatot a nyeremény átvétele érdekében a SKIK-kel, a nyereményre való jogosultságtól elesik, és helyébe pótnyertes lép.

A nyeremények kézbesítése, átvétele

A nyeremények a SKIK, 7400 Kaposvár, Anna utca 6. szám alatt vehetőek át.

Amennyiben a Pályázó ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul 2020. december 31-ig, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a SKIK-t semmilyen felelősség nem terheli.