Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kamara Kiértékelő

TOP100 2023

  • Kaposvár, Hotel Dorottya

Állták a sarat a cégek a kihívások évében is
Tizenhatodik alkalommal készült el a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy Vármegyei Szervezete, a NAV és a Somogyi Hírlap közös Top 100-as kiadványa, amelyet kedden délelőtt mutattak be Kaposváron.

Varga József, a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntőjében kiemelte: Mindannyian vágyunk a valóságot tükröző számadatokra a világgazdaság bizonytalanságának közepette 

A nehéz év ellenére is jól teljesítettek a somogyi vállalkozások 2022-ben, árbevételük meghaladta a 2475 milliárd forintot. Az első helyen a tabi Flextronics Kft. végzett.

Fotó: Lang Róbert, Somogyi Hírlap

Bővebben

Ismer már minden, a vállalkozása szempontjából kompetens online marketing lehetőséget, vagy csak tesztel reménykedve a sikerben? - ONLINE!!

November 21-én „Ismer már minden, a vállalkozása szempontjából kompetens online marketing lehetőséget, vagy csak tesztel reménykedve a sikerben?” -címmel szervezett a kamara online tájékoztatót, melynek fókuszában a profi online marketing állt.

Az érintett témákkal kapcsolatban - SEO, Google Ads, Google Analytics, Facebook, Instagram, Tik-Tok, Linkedin – a résztvevők Mészárosné Borbás Orsolya, vezető online marketing szakértőtől tanulhattak hasznos praktikákat. 

Bővebben

Tudatos felkészülés - sikeres üzlet

November 15-én a kamaránál Kocsis Zsuzsanna, a ZSU Consulting Kft ügyvezetője, a proaktív ügyfélszerzés specialistája tartott előadást „Tudatos felkészülés – sikeres üzlet, avagy hogyan készüljünk fel egy üzleti találkozóra?” címmel.

Előfordult már, hogy csodálkozva figyelte egy üzleti rendezvényen vagy egy konferencián azokat a vállalkozókat, akik több üzleti lehetőséggel hagyták el a konferencia helyszínét? 
Nem véletlen, hogy ők ilyen eredményeket értek el. 
Tudatos megelőző munka van ebben. 

Többek között erről a munkáról beszélt az előadó, és bemutatja, hogyan érdemes készülni egy konferenciára és ezáltal hogyan lehet kiaknázni a konferenciában rejlő üzleti lehetőségeket résztvevőként.

A felkészülés lépései mellett konkrét szövegkönyveket kaptak a résztvevők  azzal kapcsolatban, hogy kit, mikor, mivel lehet megszólítani, hogy az adott helyzetben nem ezen kelljen gondolkodni, hanem a másikra tudjunk figyelni – mert ez lesz a siker egyik kulcsa. 

A kapcsolat  nyomonkövetésére is mutatott módszereket – ami a siker másik kulcsa, illetve egy informatikai megoldást, amelyben rögzíteni lehet az üzleti lehetőségek életútját és még arra is van lehetőség, hogy a feladatokat a vállalkozásban dolgozó kollégákra kiszignálják. Ez a rendszer az InnoLeads, amelynek díjmentes verziója itt elérhető: www.innoleads.eu 

 

 

Bővebben


Vissza az előző oldalra