Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kiértékelő Kamara Oktatás, képzés

Szakmai Klubok Napja

  • Kaposvár, Császár Vendéglő

Május 18-án a SKIK négy szakmai klubjának – HR-, Minőségügyi-, Informatikai- és Női Vállalkozói Klub – tagjai közös programon vettek részt.
Az eseménynek Kaposváron a Császár Vendéglő „Csaszi” adott otthont.
A rendezvény célja az volt, hogy a négy szakmai klub tagjai egy jó hangulatú délután keretében megismerjék egymást. A közel negyven fő résztvevő vegyes csapatokban vidám, játékos feladatokat teljesítettek, majd a házigazda, Harsányi Ádám vezetésével sportos versenyszámokban is összemérték ügyességüket.
A programot a Mosolygyár Egyesület jóvoltából VR szemüveges élmények zárták.

(Fotó: Huszár Petra)

Bővebben

EPR - Kiterjeszett gyártói felelősségrendszer július 1-től

Május 11-én Mészáros Róbert, környezetvédelmi termékdíj szaktanácsadó tartott részletes  tájékoztatót a július 1-től életbe lépő EPR-ről, vagyis a Kiterjesztett Gyártói Felelősségrendszerről.

Az előadáson szóba kerültek többek között a vállalkozások, hulladékbirtokosok feladatai az új rendszerben, a termékkörök ismertetése, a nyilvántartásvezetési-és bevallási kötelezettség, a számlafeltüntetés szabályai, a díjtételek, valamint az EPR és a környezetvédelmi termékdíj közti kapcsolat.

Bővebben

Hasznos pénzügyi ismeretek vállalkozóknak

Május 9-én Heinbach Dárius, a Fürkész Holding vezető trénere tartott sikeres előadást nem számviteli szakember vállalkozóknak.
A rendezvény célja az volt, hogy az alapvetően nem pénzügyi végzettségű- és érdeklődésű résztvevőket közérthető módon vezesse be a vállalkozás pénzügyeinek világába, megismerjék és azonosítani tudják a legfontosabb mérőszámokat, megértsék a vállalkozás könyvvitelének alapjait, ezáltal értelmezni tudják a saját vállalkozásuk, illetve üzleti partnereik  pénzügyi jelentéseit.
A jó hangulatú, változatos esemény keretében ezt a "száraz" témát az előadó rendkívül érdekesen és közérthetően adta át a megjelenteknek.

Az eseménynek folytatása lesz, az elkövetkezendőkben szervezünk hasonló témájú rendezvényeket.

Bővebben


Vissza az előző oldalra